Strony: [1]

Poznań treningi!!!

0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
  • Avokado
  • Full Member
Poznań treningi!!!
« : Październik 03, 2011, 11:18:06 »

WItam! Jako że przeprowadziłem się właśnie do Poznania poszukuje osób chętnych do ćwiczeń, gdyż w co najmniej dwoje zawsze raźniej a i motywacja lepsza Uśmiech posiadam 6 batów także można podzielić się doświadczeniem i umiejętnościami. Ze swojej strony mogę także pomóc w kupnie nowego bata oraz podzielić się tym co już umiem.

Na chwilę obecną Poznania nie znam lecz myślę że znajdzie się jakieś fajne miejsce do strzelania póki ciepło to na dworzu a jak przyjdzie zima i będzie nas dużo to można pomyśleć o jakiejś salce Uśmiech

Dorywczo robię pokazy w stylu westernowym także z batów można i (wyżyć) że tak powiem, lecz głównie jest to moje hobby więc czekam na jakieś odpowiedzi. Mam nadzieję że będę miał z kim trenować Uśmiech

Na treningu mogę nauczyć wszystkiego co umiem oczywiście nie chce za to żadnych pieniędzy, dla kogoś kto nie ma bata a chciałby spróbować też się coś znajdzie Uśmiech Tak jak mówiłem jest to moje Hobby więc chciałbym troszkę rozpropagować strzelanie z bata w Poznaniu! Chichot

Carpe diem
  • Kiścień
  • Administrator
Odp: Poznań treningi!!!
« Odpowiedz #1 : Październik 04, 2011, 07:01:13 »

Skrobnij na knivesie. Tam może znalazłby się też ktoś chętny na spróbowanie.

Jednak przyjmuje zamówienia Uśmiech

kiscienwhips.com
  • Avokado
  • Full Member
« Odpowiedz #2 : Październik 27, 2011, 10:57:28 »

propozycja nadal aktualna Uśmiech

Carpe diem
  • TomaSH
  • Newbie
  • *
« Odpowiedz #3 : Listopad 03, 2011, 02:01:59 »

Wpadnij na spotkanie poznańskich nożowników, ugadamy co i jak Mrugnięcie polecam wątek "poznańki wątek offtopowy" na knives.pl
  • Avokado
  • Full Member
« Odpowiedz #4 : Listopad 14, 2011, 08:06:34 »

Uwaga Uwaga! Pierwsze spotkanie po konsultacji telefonicznej z kolegą Szymonem ustaliliśmy na godzinę 16.30 pod mostem rocha. (w Poznaniu) W ten piątek także kto chce proszę przychodźcie a jeśli ktośnie może to umawiamy następny termin. odpadają tylko wtorki i czwartki póki co bo mam treningi wtedy w miasteczku westernowym a tak to Od 16.30 a w sobote od 14.30 mam luz. Niedziele też wchodzą w gre Chichot

Carpe diem
Strony: [1]
Skocz do: