Ankieta

Pytanie: Czy Twoim zdaniem zlot powinien być przesunięty do sierpnia??

TAK
NIE
nie mam zdania
powinny być 2 zloty, w czerwcu i w sierpniu :-)
pomidor Język
Strony: [1]

Ewentualna zmiana terminu

0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
  • Paweł2506
  • Sr. Member
Ewentualna zmiana terminu
« : Czerwiec 14, 2010, 04:53:30 »

jak w temacie czyli pozwole sobie zacytować wypowiedź Kiścienia:

ok więc sprawa wygląda tak. 26 czerwca zlot odbył by się na kabatach, gdzie jest dużo miejsca, można rozpalać ognisko i grilla do supermarketu tez nie jest daleko. Start od 10 do upadłego Uśmiech.
Teraz ta gorsza część. Podzwoniłem po różnych miejscach i udało mi się znaleźć 5 wolnych miejsc w jednym pokoju 6-cio osobowym w cenie 50 zł/os. Więc osoby, które będą chciały zostać będą musiały tam bookować, lub nocować u mnie w mieszkaniu. Jakoś się upchnie ludzi, tylko kariszmaty musicie mieć i ew. jakieś psiwory. Bo kocami operuje 2 (słownie dwoma Język). Opcja u Michała odpada, poniewaz nie ma go w Warszawie w tym terminie. Będzie pod koniec sierpnia łatwiej osiągalny.

Druga opcja, to 28/29 sierpień. Wtedy jeszcze dochodzą negocjacje z Michałem zlot odbył by się w miejscu z zeszłego roku. Możliwości bookowania noclegu też się zwiększają. Ceny w granicach 40-50 zł za os.

Jakby ktoś chciał to: 50 zl/os 5 miesce w pok 6 osobowym http://www.tanie-noclegi.info.pl/mazowieckie-hostele-motele-1.php
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2010, 04:56:55 wysłane przez Paweł2506 »

• Staruk
  • Full Member
Odp: Ewentualna zmiana terminu
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 14, 2010, 05:18:32 »

i po co zakładałeś nowy temat? heh nie wystarczy temat "Gdzie i kiedy się to odbywa?" w Ustalenia zlotowe ? ...

believe...
  • Paweł2506
  • Sr. Member
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 14, 2010, 06:16:52 »

temat zacząłem tylko ze względu na ankietę u góry, nie dało sie zrobić tylko ankiety,więc zrobiłem też temat Uśmiech
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 14, 2010, 11:14:24 »

1. Staruk: owszem, wystarczy.
2. Paweł: chcesz ankiete, to napisz mi PW że byś ją chciał. Po drugie ankieta typu (tak/nie) jest zbędna. Interesuje mnie całe zdanie uczestników, a nie to ile osób jest za a ile przeciw.

Nie przyjmuję zamówień.
Strony: [1]
Skocz do: