Strony: Pierwsza 1 [2] 3 4 5 » Ostatnia

Zlot Whips.pl 2010 :D

• przeszczep
  • Hero Member
  • i`m flying...
Odp: Zlot Whips.pl 2010 :D
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 19, 2010, 02:46:50 »

Czerwiec to całkiem nie głupi pomysł. Jeszcze nie powinienem dużo wyjeżdżać Mrugnięcie

9/21

WBB
  • Paweł2506
  • Sr. Member
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 19, 2010, 06:03:58 »

Zgadzam sie, czerwiec nie jest najgorszy... Chichot
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 19, 2010, 06:10:33 »

komu nie pasuje koniec czerwca 26 lub 27? Jest to ostatni weekend tego miesiąca.

Nie przyjmuję zamówień.
  • Paweł2506
  • Sr. Member
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 19, 2010, 07:01:28 »

najlepiej 26... (dzień po moich urodzinach... może tort załatwie Chichot)
  • Avokado
  • Full Member
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 19, 2010, 09:09:59 »

mi pasuje 26 czerwca jestem za Uśmiech

Carpe diem
  • Avokado
  • Full Member
« Odpowiedz #20 : Kwiecień 20, 2010, 12:17:07 »

Propozycja z mojej strony a konkretniej ze strony miasteczka w którym pracuje. Można zroić zlot 26czerwca w miasteczku westernowym w Mrongoville w Mrągowie na mazurach. Byłby zapewniony nocleg tzn. jeśli nie będzie rezerwacji to udostępnią nam 2 domki w które wejdzie spoooro osób trzeba wziąść tylko śpiwór i karymata też może się przydać w zaleznosci ile osób by nas było, jeśli domki będą zarezerwowane to przenocują nas w ratuszu miasteczkowym (tu już karymata i śpiwór konieczny) oczywiście nocleg za darmo. W mieście porozwieszane będą plakaty że tego dnia odbędzie się nasz zlot więc można liczyćna spore zainteresowanie ludzi. Dostaniemy wydzielone miejsce w którym będziemy mogli bawić się biczami oraz kto chce będzie mógł pokazać swoje umiejętności na naszym małym amfiteatrze, dodatkowo w program występów byłby lub byłyby wplecione nasze jakieś konkursy przykładowo strzelanie do kubków lub obcinanie makaronu czyli jest możliwość zrobienia bardziej oficjalnego zlotu napewno pojawi się lokalne radio i telewizja więc teraz tylko pytanie kto się na to zgodzi czy przyjedziecie do Mrągowa czy zjeżdzamy się w Warszawie. Wieczorem oczywiście jakieś ognisko kto ma i chce może wziąść jakieś bicze na sprzedaż gdyż jest to już sezon na miasteczku i będzie sporo turystów z wypchanymi portfelami Mrugnięcie jeśli większośćbędzie za będę ustalał już konkretniejsze rzeczy, może wyciągnę jakąś kasę na nagrody w konkurencjach no i oczywiśćie możemy zrobić już oficjalne Mistrzostwa Polski Biczowników Mrugnięcie czekam na pilne odpowiedzi Uśmiech

Carpe diem
  • Paweł2506
  • Sr. Member
« Odpowiedz #21 : Kwiecień 20, 2010, 03:13:12 »

Natomiast jak reszta? Jednak do Mrągowa z większości miejsc jest dalej niż do Warszawy. I to o ładnych parę godzin. Druga rzecz, znając władze takich miejsc, albo zostaniemy wzięci do jakiś pokazów, a wybaczcie to ma być nasze spotkanie na luzie i z zabawą a nie uzależnioną od kogoś, albo będziemy traktowanie jak wrzód na dupie Uśmiech. Niezależnie od wcześniejszych zapewnień.

Więc pomimo tego, że ja osobiście nie ma nic na przeciwko Mrągowu(ale nie w miasteczku west - tu mam coś przeciwko), to dla ogółu oraz dobra samego zlotu proponuje Warszawę. Przypominam, że jest kilka osób które wpadają tutaj tylko dlatego, że jest to w Warszawie. Ponieważ, te kilka osób robi nam prawię połowę zlotowiczów Język to trzeba brać na to poprawkę.

Głos za Wawą.

coś w tym jest... i chyba jednak lepiej żeby to było nasze spotkanie na luzie... i jak pisał wcześniej Kiścień to "dla dobra ogółu" lepiej żeby to była Warszawa Uśmiech
  • Staruk
  • Full Member
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 20, 2010, 04:15:26 »

Tez jestem za spotkaniem na luzie.. Ale dla dobra ogółu nie musi to być przecież Warszawa. Raz w roku można by się spotkać i pojechać te kilka kilometrów więcej a dużo nas przecież nie będzie. max 20? Proponuje stworzyć ogólna mapę z pinezkami kto i gdzie mieszka żeby wybrać jakaś dobra lokacje na spotkanie Język

believe...
  • Avokado
  • Full Member
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 20, 2010, 08:15:09 »

ok to stworzysz tą mapę??

Carpe diem
  • Mruczek
  • Newbie
  • *
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 20, 2010, 09:51:50 »

Szybciej mi do Warszawy, ładniej jest w Mrągowie, gdzie ustalicie, tam przybędę

Wyrwij murom zęby krat, zerwij kajdany, oddaj mi bat...
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 21, 2010, 01:29:55 »

Co do pomysłu z Mrongoville, to ja się nie godzę na to. Ma być nasze, żadnych turystów, plakatów oficjalnych konkursów itp. Co do oficjalnych zlotów i zawodów. Jesteśmy oficjalni od kilku lat Język. Nie potrzeba do tego telewizji, radia, plakatów ani turystów.

Termin zostaje 26/27 czerwiec, czyli ostatni weekend owego. Na chwile obecną są dwa głosy na Mazury(Avokado i Staruk), oraz dwa na Warszawę (Paweł i Jones). Reszta zapowiada neutralność. Swojego głosu nie liczę. Także, głosować, mówić za i przeciw Co kto woli, z jakichkolwiek powodów. Osobiście dorzucę, że w Warszawie na pewno pojawi się parę dodatkowych osób, ponieważ będą z Wawy. Nie obserwatorów, a czynnych osób. Czekam więc dalej na głosy.

Wszyscy zadeklarowani chętni:
1. Avokado(mazury)
2. Kiścień
3. Tomek9210
4. Staruk(mazury)
5. Mechanior
6. Paweł2506(wawa)
7. Jones(wawa)
8. Przeszczep
9. Mruczek

Nie przyjmuję zamówień.
  • przeszczep
  • Hero Member
  • i`m flying...
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 22, 2010, 10:52:44 »

Ja wolę w bez gapiów z jednej podstawowej przyczyny - na zlot idę się wyluzować i spotkać znajomych, których widzę raz na rok. Czyli wolę spotkać się z dala od turystów, co by móc w spokoju otworzyć butelczynę piwska i napić się kumplami przy ognisku, a nie jakieś chałtury odwalać ku uciesze obcej gawiedzi Mrugnięcie
Czy to będzie wawa czy nie - dla mnie bez różnicy, choć nie ukrywam, że do Warszawy mi bliżej Mrugnięcie

9/21

WBB
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 22, 2010, 11:29:44 »

Opcja z gapiami nie wchodzi w grę. Z wielu powodów. Jedyna kwestia do rozważenia to gdzie. Wawa czy mazury.

Nie przyjmuję zamówień.
  • przeszczep
  • Hero Member
  • i`m flying...
« Odpowiedz #28 : Kwiecień 22, 2010, 12:26:24 »

No to ja z wiadomych względów jestem za Wawą, aczkolwiek jeśli decyzja będzie inna to i tak się zjawię Chichot Gdyż ponieważ mam zaklepany wolny łikend Uśmiech

9/21

WBB
  • Mechanior
  • Newbie
  • *
« Odpowiedz #29 : Kwiecień 23, 2010, 10:34:38 »

1. Avokado(mazury)
2. Kiścień
3. Tomek9210
4. Staruk(mazury)
5. Mechanior (wawa)