nie zrozumiałeś

. Ja nie ćwiczę, nie strzelam. Mimo tego jestem w stanie zrobić przynajmniej połowę tych rzeczy. Drugą połowę musiałbym poćwiczyć, ale nie jest to najtrudniejsza rzecz jaką robiłem

. Nie popadajmy w twierdzenia "ja tego nie umiem to znaczy, że jest to strasznie trudne", albo "skoro Ty nie umiesz tego co Winrich, to nie komentuj". Adam pokazał tutaj podstawy strzelania na dwie ręce, bez żadnych fajerwerków. Owszem trzeba je poćwiczyć, ale nie wymaga to wysokiego poziomu od strzelającego. To tak jak plecenie z 16 rzemieni trzema splotami. Najpierw wydaje się niemożliwe, potem okazuje się, że tak dużo pracy nie trzeba żeby to zrobić, następnie zaczynamy twierdzić, że jest to bajecznie proste.
Adam strzela tam (strzał którego nazwy nei pamiętam), hassets four corners, później ff8 w staggered timingu, kahona, four corners w połączeniu z jedno ręcznym qld crossoverem, później przechodzi z qld cross do ff8 i volleya, później robi mieszankę prostych rzeczy które kazdy z was zrobi po chwili treningu, potem roseview special, później nie wiem jak się coś nazywa ale wali lewą snakekillera(tez proste), a na zakończenie znowu kombinacja prostych rzeczy.