Strony: [1]

Black and white czyli cztery moje nowe

0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
  • buzz
  • Ursus americanus ;)
  • Hero Member
  • bydle niedobre
Black and white czyli cztery moje nowe
« : Czerwiec 09, 2009, 08:43:22 »

„Ojciec” Mrugnięcie Kooniu wyraźnie zmartwiony mówili że posucha. A ja nie lubię coby się Kooniu martwił lenistwem m.in. moim Mrugnięcie więc spieszę donieść, że taki oto cztery badziewiaki  Mrugnięcie splotłem: jeden biały przeciwko trzem czarnym (normalnie jak w jakimś ”bruklinie” albo innym „kłinsie” Mrugnięcie ) No to jadziem:

1. Pierwszy to „białas” – prawie jak bull Mrugnięcie: materiał para-parakord (czyli prawie parakord – czyli nasza linka spadochronowa –  przynajmniej ten co mnie sprzedał to coś tak mówił Mrugnięcie – na baty badziew straszny ale plotę z tego jak kaski na paracord normalny nie ma Mrugnięcie ) długość 7ft, w rękojeści gwoździor, bat dociążony łańcuszkiem kulkowym (ok. 3ft), pleciony z trzech warstw:  pierwsza z czterech, druga z sześciu wierzchnia z  dziesięciu. Wyszedł strasznie paździerzowato (zwłaszcza rękojeść) ale zauważyłem delikatną poprawę jakości plecenia Mrugnięcie Dosyć ciężki, strzela – znaczy sukces Mrugnięcie

2. Drugi a pierwszy z czarnych: taka sobie bullinka z „wielką dupą” eee… znaczy turkiem Mrugnięcie, materiał: czarny paracord, długość: 6ft, w rękojeści bambus, dociążenie: łańcuszek kulkowy (ok. 3ft), wewnątrz zastosowałem (i w tym i we wszystkich kolejnych) ten patent http://www.whips.pl/forum/index.php/topic,64925.0.html pleciony z dziesięciu (wytracanych do czterech), na rękojeści dwa turki (z tego jeden to owa wielka dupa). Mocowanie falla’a – „snejk hed” z czterech Uśmiech

3. Trzeci a drugi czarny: kolejny 6ft bull,  parametry i materiał jak wyżej

4. I w końcu czwarty a trzeci czarny: : stock 6ft,  parametry i materiał jak wyżej

A tu wszystkie do kupy Uśmiech

Wszystkie strzelają – co mnie cieszy, nad wyglądem ciągle pracuję i ćwiczę dalej (i robienie i machanie) Uśmiech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2009, 06:56:39 wysłane przez buzz »

...Mamy już takie same telewizory jak oni, takie same kosmetyki... i tostery. A nasze jedzenie już dawno przegoniło ich jedzenie np. ... kiełbasa przegoniła...
  • Harny
  • świadomy egocentryk
  • Sr. Member
Odp: Black and white czyli cztery moje nowe
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 10, 2009, 07:43:17 »

Nie za długi keeper jest? Jakoś tak diwnie wygląda Język Ładne łączenia z fallem. Biały brzydziachny strasznie, ale to ze względu na kolor Język Sumpatyczna seria Uśmiech

"A z tym pocałunkiem to będzemy musieli się jeszcze trochę wstrzymać" - powiedzial piękny książe złażac ze śpiącej królewny!

"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi" - T.P.
  • buzz
  • Ursus americanus ;)
  • Hero Member
  • bydle niedobre
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 10, 2009, 08:01:31 »

W sumie ten stock chodzi i strzela całkiem sympatycznie Uśmiech ale faktem jest że na zdjęciach keeper wydaje się trochę przydługawy - postrzelam jeszcze i się zobaczy (może faktycznie będzie do przerobienia)

...Mamy już takie same telewizory jak oni, takie same kosmetyki... i tostery. A nasze jedzenie już dawno przegoniło ich jedzenie np. ... kiełbasa przegoniła...
  • tomek9210
  • Hero Member
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 10, 2009, 09:55:50 »

Polecam zrobienie keepera w następujący sposób: pleciesz dwa paski na płasko z 7 czy 8 linek i przymocowujesz je do rączki i do bicza, wkładasz jedno w drugie jak w skórzanych i voila Uśmiech

A whipmaker needs patience...and a good playlist.
  • Tori
  • Jr. Member
  • **
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 10, 2009, 04:08:23 »

Fajny turek w tym pierwszym czarnym. Nie okrągły, nie owalny... Takie UFO, ale strasznie fajnie wygląda.

Z gówna bata nie ukręcisz, a nawet jeśli, to się przy tym strasznie upierdolisz.
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 10, 2009, 04:40:39 »

Transition usztywniaj w bullach bardziej. Nie wyjdzie im to na złe, dłużej pozyja i strzelac będą lepiej Mrugnięcie

Nie przyjmuję zamówień.
  • buzz
  • Ursus americanus ;)
  • Hero Member
  • bydle niedobre
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 15, 2009, 08:03:20 »

Dziękuję za wszystkie uwagi Uśmiech - będą przydatne bo czas zabrać się za nowe baciochy Uśmiech   

• kooniu
  • "łojciec " bo tak ;)
  • Administrator
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 17, 2009, 09:29:57 »

fajne Bulle niedźwiedziu  Chichot wyglądaja fajnie a jak chodzą jak stoczki to nic więcej nie potrzeba do dobrej zabawy.

z gówna bata nie ukręcisz ....

( do I need another whip? No. Do I want another whip? Yeah. ) (from COW forum )
kooniowe baty- http://kooniu.whips.pl

mam stronkę!!!!! http://kooniu.whips.pl
Strony: [1]
Skocz do: