Strony: Pierwsza « 1 2 [3]

nowy strzał ?

0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
  • jones
  • Sr. Member
Odp: nowy strzał ?
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 18, 2008, 07:09:22 »

jak zwal tak zwal, strzal nie jest wcale niczym nowym, mniejwiecej tak wychodzi sidearm po 10tym browarze i dwoch dniach chlania....a moze tak robilem underarm?? nie wiem bylem zbyt pijany zeby pamietac Język

po 24 latach robienia batów zrobiłem turk head z pamięci za pierwszym podejściem...
po 24 latach robienia batów zacząłem się  uczyć na nowo jak je robić...
po 24 latach robienia batów w końcu załapałem co to jest lead shot...
po 24 latach strzelania z bata ucze sie crackow na nowo...
  • Staruk
  • Full Member
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 18, 2008, 08:04:53 »

za za burzliwa dyskusja Chichot już się boje jak coś nowego dam Język o ile dam w co wątpię xD

believe...
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 18, 2008, 08:43:04 »

My z Kooniem poprostu dawno nei mieliśmy okazji do krótkiej wymiany zdań Mrugnięcie. Także zamieszczaj ile wlezie Chichot Bo już sobie odbiliśmy Język

Nie przyjmuję zamówień.
  • kmicic
  • offtopowy skrytożerca
  • Hero Member
  • stupido ergo sum
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 18, 2008, 09:02:28 »

sidearm, underarm.. ja tez mysle, ze decyduje droga jaką robi bat (powiedzmy pierwsza stopa lub moze dwie), a nie ulozenie rekojesci. bo o tym chyba rozmawiacie.
a dlaczego tak mysle? mozna przeciez uderzyc flicka tak, ze idzie praktycznie w linii prostej pod rekojescią tzn na poczatku jest ulozony (czy na ziemi w spoczynku czy w powietrzu) wyprostowany  do tylu wzdluz mnie i bije go w przód tak, ze rekojesc jest horyzontalnie na zewnatrz a bat przechodzi dokladnie pod nią i strzela z przodu (flick z whoosh bank). ja bym to tak spontanicznie nazwal underarm, a nie sidearm, mimo, ze reka i rekojesc wskazuja dokladnie w bok. chyba, ze was nie zrozumialem i o czym innym mowicie  Buziak

Uwolnić NOŻE [Hakas]

variatio delectat
  • jebazy
  • Newbie
  • *
« Odpowiedz #34 : Wrzesień 18, 2008, 09:29:23 »

w sumie to nie widać na filmiku Staruka jak leci bat, ale ja tylko popre Kiścienia w stwierdzeniu że sidearmem można owinąć coś pionowego a underhandem coś poziomego od dołu. Z tego z koleji wynika, że nieważne jak bat trzymamy tylko ważne jak on lata, czyli to o czym mówił Kooniu  Mrugnięcie
  • kooniu
  • "łojciec " bo tak ;)
  • Administrator
« Odpowiedz #35 : Wrzesień 19, 2008, 02:15:36 »

My z Kooniem poprostu dawno nei mieliśmy okazji do krótkiej wymiany zdań Mrugnięcie. Także zamieszczaj ile wlezie Chichot Bo już sobie odbiliśmy Język

dokladnie tak Mrugnięcie

ale sama dyskusja swiadczy ze temat nie byl; wczesniej "rozgryziony" i ze byla ona potrzebna Uśmiech
docenic trzeba mádrosc australijczyków którzy uniknéli takich dyskusji w prosty sposób, maja crack - flick i okreslajá w jakiej plaszczyznie jest on bity ( w tym wypadku bylby to "flick  w plaszczynie wertykalnej 45 stopni "
podobnie jest z cattleman's crackiem i innymi, amerykanskie nazewnictwo ma z kolei tá zalete ze jest krótkie- za to niejednoznaczne jak widac Mrugnięcie

z gówna bata nie ukręcisz ....

( do I need another whip? No. Do I want another whip? Yeah. ) (from COW forum )
kooniowe baty- http://kooniu.whips.pl

mam stronkę!!!!! http://kooniu.whips.pl
Strony: Pierwsza « 1 2 [3]
Skocz do: