Strony: [1]

baty na WhipCon

0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
  • kooniu
  • "łojciec " bo tak ;)
  • Administrator
baty na WhipCon
« : Lipiec 07, 2008, 03:40:47 »

Jednym z moich podstawowych oczekiwań bylo obejrzenie i postrzelanie batami róznych makerów. zadanie to zrealizowalem w 100% glównie dzieki Majorowi (organizatorowi WhipConu) u którego mieszkalem przez te 3 dni. Major posiada kolekcje ok 60 batów wykonanych przez róznych makerów, mniej lub bardziej znanych. strzelalem wszystkimi m.in. bullami Morgana, Terry Jacka, Petera Jacka, Micka Murphy, Joe Strain,Berniego Wojcicki, n stockami: Petera, RM Williams i rewelacyjnym stockiem wykonanym przez australijke Janine Fraser , klasykami z redhide i whitehide ,nylonami i wieloma wieloma innymi.

mój wniosek jest taki. nie ma dwóch takich samych batów zarówno jeśli chodzi o wykonanie jak i ich balans, niektóre są balansowan na rękojeść (np baty petera jacka) inne neutralnie (mick murphy) niektóre na body i wszystkie sa dobre i wszystkimi mozna strzelac i miec z tego dobra zabawę. moje baty zebrały całkiem sporo pozytywnych opinii (nie wiem na ile bylo to spowodowane angielska grzecznoscią  Mrugnięcie) ale obronily sie w competition  Duży uśmiech  bylem jedynym który uzywal stocka do targetingu  Spoko

baty Micka (nie wszystkie  Mrugnięcie )

stock RM Williams

moja walizeczka  Spoko

ok 60 letni piekny węgierski stock z rawhide - miodny!!!!!

"bliżniacze" baty Terry Jacka -niby tej samej dlugości, podobnej wagi a jednak chodza ciut inaczej - IMO jedne z najlepszych bulli jakie mialem w reku
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2008, 04:58:20 wysłane przez kooniu »

z gówna bata nie ukręcisz ....

( do I need another whip? No. Do I want another whip? Yeah. ) (from COW forum )
kooniowe baty- http://kooniu.whips.pl

mam stronkę!!!!! http://kooniu.whips.pl
  • Kiścień
  • Administrator
Odp: baty na WhipCon
« Odpowiedz #1 : Lipiec 11, 2008, 01:54:44 »

i znowu Cie nie lubie kooniu Język Chyba w wolnym czasie wpadnę do irlandii i Anglii Mrugnięcie

Jednak przyjmuje zamówienia Uśmiech

kiscienwhips.com
Strony: [1]
Skocz do: