Strony: Pierwsza 1 [2]

gaszenie papierosa biczem

0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
  • albert
  • Newbie
  • *
Odp: gaszenie papierosa biczem
« Odpowiedz #15 : Lipiec 09, 2008, 05:58:48 »

tak wiesz ja patrzę na to troche inaczej oczywiście jeśli osoba trzymająca monetę jest wycwiczona to pewnie istnieje jakaś sensowna liczba trafień na 10 ja coś pokazuje jak wychodzi mi 8-9/10 czasem może mniej jeśli robicie tę sztuczkę to podziwiam ja tentrick uwazam za mało realny ale mogę sie mylić.
  • kooniu
  • "łojciec " bo tak ;)
  • Administrator
« Odpowiedz #16 : Lipiec 09, 2008, 07:53:45 »

...
jesli chodzi o takie hardcorowe numery to na mnie największe wrażenie zrobił ten ze strącaniem monety lezącej na języku - tego nie robiłem i pewnie nigdy nie zrobię  Szok (film z tego jest gdzies w topiku video clipy , i Fiona (jedna z mistrzyń australi w whipcrackingu) tez ten numer wykonuje .

nie labert nie robie go, i raczej nigdy nie zrobię ale nie dlatego ze jest nierealny tylko ze mój skil jest za slaby albo  może czegoś nie wiemy - moze jest jakis trick który pozwala nie obciać języka? nie wiem specjalny cracker ??

z gówna bata nie ukręcisz ....

( do I need another whip? No. Do I want another whip? Yeah. ) (from COW forum )
kooniowe baty- http://kooniu.whips.pl

mam stronkę!!!!! http://kooniu.whips.pl
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #17 : Lipiec 09, 2008, 08:06:26 »

to jest raczej ściagane fallem Uśmiech, tym nie obetniesz jezyka, wygląda tak samo a dużo bezpieczeniejsze i cela trzeba mieć takeigo samego. Tak samo jak sciagam korek z głowy. Nie ściągam go strzałem tylko body.

Nie przyjmuję zamówień.
  • albert
  • Newbie
  • *
« Odpowiedz #18 : Lipiec 09, 2008, 08:07:39 »

zgadzam sie z tobą to pewnie jakis trick i nie wiem jaki ja tego nie zrobie choć próbowałem nie twierdę stanowczo że jest to nie możliwe ja tego nie potrafie zrobic i nie wyobrazam sobie jak to zrobić
  • albert
  • Newbie
  • *
« Odpowiedz #19 : Lipiec 09, 2008, 08:10:34 »

No widzisz to jest możliwe choc sadziłem że robisz to koncówką no to wiesz w tej sytuacji w skali od 1do 10 to 9,9:-)
Strony: Pierwsza 1 [2]
Skocz do: