Strony: Pierwsza 1 [2]

konkursy zlotowe relacje

0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
  • ypoznan
  • Sr. Member
Odp: konkursy zlotowe relacje
« Odpowiedz #15 : Październik 21, 2007, 03:37:49 »

pewnie tak , ale ludzie sie przyzwyczaja , moze kogoś zainteresuje i ważne ze pokazali- wiesz jak to mówią " nieważne co o tobie mówią ważne żeby dobrze wymówili nazwisko " mnie materiał sie podobał (z wyjątkiem reki Blachy - jednak skóra lepiej chroni !!!)

Obawiam się, ze to przynosi rezultat wyłącznie w przypadku "gwiazd" szołbiznesu.  Smutny
Tego typu relacja nie przysporzy nam popularności, skłaniam się raczej do poglądu, że przeciętny odbiorca, oglądający to wideo zawyje coś w stylu: "Tee! Kryśka! Weź no przyjdź! Zobacz jakie czubki!"
I jestem przekonany, że GW chciała to właśnie przedstawić w taki sposób, świadczy o tym ograniczenie do minimum rzeczowych wypowiedzi na temat budowy bata, historii tej dyscypliny itd., a w zamian za to z lubością pokazywane obrażenia Blachy, wypytywanie Przeszczepa czy boli i gdzie itp. i samo trzaskanie batami.

hmm... no on sam stwierdził, że robi sobie troche jaja z tego, tlyko zę poza kamerą.

Co do podejścia jego to mam to gdzieś Język. Ludziom którym sie to nie podoba i tak sie nie spodoba, a Ci którym to podejdzie to już nie obchodzi prezenter Uśmiech.

Obyś miał rację, mam nadzieję, że przyszłym biczownikom, którzy pochwaliliby się taką pasją, właśnie dzięki takiej relacji rodzice nie będą odpowiadać: "Chyba jesteś nienormalny!"
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2007, 03:40:39 wysłane przez ypoznan »

Ponieważ "ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia (wybór należy do Ciebie) Chichot
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #16 : Październik 21, 2007, 03:46:49 »

Wyobraź sobie:
15 letni syn do mamy" mamo, spotakłęm dzisiaj takeigo faceta co miał bicz i sobie postrzelałem"
typowa matka odpowie" pojebało Cie" (tlyko że delikatniej Język).
Nieważne, czy widziała to w tv, nieważne czy widizała kiedyś bat. Dzisiaj ludzie ogólnie tak reagują na coś co nie zalicza sie do słuchania muzyki, grania na komputerze/bycia informatykiem, czy jeżdżeniu na rowerze. Ja od paru lat zajmuej sie "dziwnymi" rzeczami i juz nie zwracam na to uwagi, a staram sie tlyko ludizom tłuamczyć, że jedni zajmują się jazdą na rowerze czy strzleaniem z łuku, a inni strzelają z biczy.

Ludzie którzy zobaczą ten filmik i stwierdzą "patrzecie, ale debile", to nawet bez tego filmiku za baty sie nie wezmą Uśmiech, a tak przynajmniej wiadomo że coś się w Polsce dzieje w tym temacie.

Nie przyjmuję zamówień.
  • kooniu
  • "łojciec " bo tak ;)
  • Administrator
« Odpowiedz #17 : Październik 21, 2007, 03:52:08 »

dokładnie tak jest  :] ile razy obchodzono mnie szerokim lukiem bo bat miałem przy sobie ale czasem ktoś sie zainteresował  :shades: Jestem przekonany ze lepszy chujowy , nawet przekłamany materiał ( a ten taki do końca nie  jest) niż żaden   ;>

z gówna bata nie ukręcisz ....

( do I need another whip? No. Do I want another whip? Yeah. ) (from COW forum )
kooniowe baty- http://kooniu.whips.pl

mam stronkę!!!!! http://kooniu.whips.pl
  • ypoznan
  • Sr. Member
« Odpowiedz #18 : Październik 21, 2007, 03:59:15 »

Wyobraź sobie:
15 letni syn do mamy" mamo, spotakłęm dzisiaj takeigo faceta co miał bicz i sobie postrzelałem"
typowa matka odpowie" pojebało Cie" (tlyko że delikatniej Język).
Nieważne, czy widziała to w tv, nieważne czy widizała kiedyś bat. Dzisiaj ludzie ogólnie tak reagują na coś co nie zalicza sie do słuchania muzyki, grania na komputerze/bycia informatykiem, czy jeżdżeniu na rowerze. Ja od paru lat zajmuej sie "dziwnymi" rzeczami i juz nie zwracam na to uwagi, a staram sie tlyko ludizom tłuamczyć, że jedni zajmują się jazdą na rowerze czy strzleaniem z łuku, a inni strzelają z biczy.

Ludzie którzy zobaczą ten filmik i stwierdzą "patrzecie, ale debile", to nawet bez tego filmiku za baty sie nie wezmą Uśmiech, a tak przynajmniej wiadomo że coś się w Polsce dzieje w tym temacie.

Oczywiście masz rację, nie mam co do tego złudzeń. To zupełnie tak jak z nożami, ale...
Właściwa, rzeczowa relacja powinna moim zdaniem przebiegać według mniej więcej takiego schematu:

1 Skąd takie nietypowe zainteresowania?
2 Coś na temat "narzędzi" (z czego, jak, itp.)
3 Coś na temat historii
4 Kto się tym zajmuje (żeby wyrobić sobie pogląd, czy to czubki, czy nie)

Wystarczyłoby tylko tyle i relacja nabrałaby wartości oraz zaciekawiła laików, a nie była wyłącznie tematem żartów. To jest właśnie ta subtelna różnica przekazu. Chyba się ze mną zgodzisz?
Mnie osobiście średnio interesują baty i batożenie, ale chętnie obejrzałbym treściwy i ciekawy program/relację na ten temat, a nie wyłącznie protekcjonalny osąd i przedmiot kpin. I o to mi właśnie chodziło, i dlatego uważam, że prezenter był żałosny, a jego relacja poniżej krytyki.

E: Panowie, macie ciekawe hobby, które naprawdę warte jest odrobiny wysiłku, a nie prowizorki. Uśmiech Życzę tego zarówno Wam jak i sobie Uśmiech
Wybaczcie tę tyradę, ale niezmiernie drażni mnie przedstawianie sprawy w sposób, w jaki to uczynił Szanowny Pan Redaktor.
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2007, 04:09:09 wysłane przez ypoznan »

Ponieważ "ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia (wybór należy do Ciebie) Chichot
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #19 : Październik 21, 2007, 04:12:39 »

zgadzam sie z Tobą w 100%, i sam bym taki program obejrzał.

Ale jest takie "ale", to jest telewizja, i koleś miał z tego zroibć krótką informacje. Nie zmieścisz w tych 2-3 minutach jakichś ciekawych informacji w takiej ilosci jak chcesz, to pokazali tak żebyu sie ludizom podobało. Żalu do nich nie mam, bo widziałeś kiedyś porządnie zrobioen wiadomości? Język

Nie przyjmuję zamówień.
  • ypoznan
  • Sr. Member
« Odpowiedz #20 : Październik 21, 2007, 04:19:02 »

zgadzam sie z Tobą w 100%, i sam bym taki program obejrzał.

Ale jest takie "ale", to jest telewizja, i koleś miał z tego zroibć krótką informacje. Nie zmieścisz w tych 2-3 minutach jakichś ciekawych informacji w takiej ilosci jak chcesz, to pokazali tak żebyu sie ludizom podobało. Żalu do nich nie mam, bo widziałeś kiedyś porządnie zrobioen wiadomości? Język

Kiedyś być może widziałem, ale nie pamiętam   Chichot
Ale cholera, mógłby w tych pięciu minutach i dwudziestu siedmiu sekundach bardziej się postarać. Chcieć to móc!  ;P

• buzz
  • Ursus americanus ;)
  • Hero Member
  • bydle niedobre
« Odpowiedz #21 : Październik 21, 2007, 04:25:02 »

Treściwy materiał? Super przecież kręcił Uśmiech Uśmiech Uśmiech
A odnośnie Pana w czapeczce i jego filmu - może trochę chciał sie odkuć bo polew z jego zachowania to kupa ludzi miała ogromny Mrugnięcie. A dzieciaki to i wcześniej i później od batów odczepić się nie mogły Uśmiech

...Mamy już takie same telewizory jak oni, takie same kosmetyki... i tostery. A nasze jedzenie już dawno przegoniło ich jedzenie np. ... kiełbasa przegoniła...
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #22 : Październik 21, 2007, 04:26:33 »

zgadzam sie Buzz. Dzieickai od rana do wieczora tłukły z batów Chichot

Nie przyjmuję zamówień.
  • kooniu
  • "łojciec " bo tak ;)
  • Administrator
« Odpowiedz #23 : Październik 21, 2007, 04:27:38 »

i TO jest wyznacznikiem  8D 8D 8D 8D

z gówna bata nie ukręcisz ....

( do I need another whip? No. Do I want another whip? Yeah. ) (from COW forum )
kooniowe baty- http://kooniu.whips.pl

mam stronkę!!!!! http://kooniu.whips.pl
  • super
  • Hero Member
  • szczęśliwy tato
« Odpowiedz #24 : Październik 21, 2007, 05:51:06 »

Treściwy materiał? Super przecież kręcił Uśmiech Uśmiech Uśmiech

spoko...to będzie rzetelna relacja ze Zlotu ...żadnych jaj ..

www.js2028.pl

www.bron.pl

authorized dealer  COLD STEEL, SPYDERCO, UMAREX-WALTHER, DAYSTATE, WEBLEY, LOGUN, AIR MASTER, BLOW, BMK, LIDER,  THEOBEN, SMK, PIEXON, BROCOCK, BROWNING, MIDLAND DIVING, MTC OPTICS, SIMMONS - WEAVER OPTICS oraz DOGCHASER.

Custom nylon  gear
Strony: Pierwsza 1 [2]
Skocz do: