właśnie przed chwila zastukał do mych drzwi listonosz i ...stałem sie szczęśliwym posiadaczem dwóch bacików by Buzz 8D 8D 8D 8D :slini: :slini: :slini: :slini:

jeden to 6 ft snake pleciony splotem którego specjalistą jest nasz Kolega:) zawsze chciałem zobaczyć na żywo jak taki bacik wygląda , jak chodzi no i ....MAM

ma bardzo dluuugi fall i cracker, jest elastyczny i miękki (niejeden z naszych kolegów nie byłby pewnie szczęśliwy) ale trafił na szczęście we właściwe ręce ;> które są w stanie go docenić - ten waż chodzi!!!! całkiem ładnie chodzi, co prawda do multicracków nie bardzo sie nadaje ze względu na długość (cały ma ponad 11') ale pojedyncze uderzenia wychodzą nim bardzo ładnie i jest cholernie celny. Pomimo braku turka trzyma sie go pewnie i jako snake sprawuje sie dobrze (choć jak znam życie czy raczej siebie skończy jako stock

)
drugi to 4 ft stock pleciony klasycznie (czyli batowo ) z 4 taśm nylonowych.To zupełnie inny bacik, szybki taki trochę fajter a trochę do do szybkich rutinez. Chodzi ślicznie i choć zdążył mnie ugryźć na przywitanie( jest cholernie szybki ;> ) myślę ze zostaniemy przyjaciółmi

tyle na goraco jeszcze raz dziękuję Niedźwiedziu!!! :* :* :* :*
edyta: i słowo stało sie ciałem....

prorok jaki czy co jezdem?? :? ;P