Strony: [1]

Białasek

0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
  • apk
  • Newbie
  • *
Białasek
« : Sierpień 15, 2007, 11:17:45 »

Oto mój pierwszy zrobiony według przepisu Koniu ( Chichot) bacik warkoczykowy, stock 8,5 ft wiem, że to namiastka, ale jestem tak radosny, że udało mi się go zrobić i mogę sobie postrzelać, że 8D Chichot :] ;> 8D Chichot 8D 8D 8D
Kilka fotek:

Chichot
Krytyka twórcza mile widziana

Zastanawiam się nad obwinięciem całego linką wokół na całej długości czy zmieni to coś prócz wyglądu??

Nie polemizuj z idiota, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później przebije doświadczeniem
Robienie noży jest jak seks, wymaga wstępu, daje radość w trakcie i ogromną przyjemność na koniec
  • Jani
  • Full Member
Odp: Białasek
« Odpowiedz #1 : Sierpień 15, 2007, 11:22:27 »

Ja bym nie owijał, po paru strzałach wszystko Ci sie poluzuje i kicha będzie Uśmiech
  • kooniu
  • "łojciec " bo tak ;)
  • Administrator
« Odpowiedz #2 : Sierpień 15, 2007, 11:38:22 »

to taki patent na "szybko" i jako taki sie sprawdza - służy tylko po to żeby postrzelać , złapać bakcyla i ... dorobić sie ładniejszego bata  Język . ważne jest w nim ze jest prosty, szybki i nie wymaga specjalistycznych materiałów  - robienie trwa parę minut  a uciechy daje jak full wypas bat od Morgana (no może ciut przesadziłem Mrugnięcie )  ;P

ps. dopisuje cię do listy Chichot

z gówna bata nie ukręcisz ....

( do I need another whip? No. Do I want another whip? Yeah. ) (from COW forum )
kooniowe baty- http://kooniu.whips.pl

mam stronkę!!!!! http://kooniu.whips.pl
  • Kiścień
  • Administrator
« Odpowiedz #3 : Sierpień 15, 2007, 12:04:13 »

no bacik spoko. Z tego co sie orientuej to ta linka jest dosyc lekka, do tego to jest stock. Możesz go jakosć dociazyć, i usztywniać nie musisz. Wiec spokojnie mozesz linka owijać Uśmiech jak sie poluczuje to w niczym to nei rpzeszkadza, byle by nie spadła.

Jednak przyjmuje zamówienia Uśmiech

kiscienwhips.com
  • apk
  • Newbie
  • *
« Odpowiedz #4 : Sierpień 15, 2007, 12:29:56 »

to taki patent na "szybko" i jako taki sie sprawdza - służy tylko po to żeby postrzelać , złapać bakcyla i ... dorobić sie ładniejszego bata Język . ważne jest w nim ze jest prosty, szybki i nie wymaga specjalistycznych materiałów - robienie trwa parę minut a uciechy daje jak full wypas bat od Morgana (no może ciut przesadziłem Mrugnięcie ) ;P

ps. dopisuje cię do listy Chichot
Faktycznie robiłem go chyba godzinkę dłużej zajęło mi dobranie proporcji linek niż je później spleść
Zachorowałem na coś „prawdziwego”, ale na razie nie znalazłem jeszcze nigdzie tutorialku w ojczystym języku a z tymi jakoś lepiej mi się pracuje dla tego tak ucieszyłem się z tego

Miło mi niezmiernie w szacownym gronie

no bacik spoko. Z tego co sie orientuej to ta linka jest dosyc lekka, do tego to jest stock. Możesz go jakosć dociazyć, i usztywniać nie musisz. Wiec spokojnie mozesz linka owijać Uśmiech jak sie poluczuje to w niczym to nei rpzeszkadza, byle by nie spadła.
Pomyśle chyba jednak zostawię tak jak jest i tak ładnie strzela jak na moje potrzeby i boli jak trafi i zajmę się nauką wyplatanie prawdziwnych

Nie polemizuj z idiota, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później przebije doświadczeniem
Robienie noży jest jak seks, wymaga wstępu, daje radość w trakcie i ogromną przyjemność na koniec
Strony: [1]
Skocz do: