Od pewnego czasu przewija sie temat zorganizowania zawodów w strzelaniu batem czyli czegośna wzór australijskich czy amerykańskich Whip competitions.
Kilka dni temu pojawił się on znowu w rozmowie z Kiscieniem i wspólnie doszlismy do wniosku że czas najwyzszy je zorganizować. Korzystajac z tego że planuje przyjechać do kraju mozna by było się spotkać w wekend 24-25 czerwca.W zwiazku z tym mam pytanie czy ktos jest tym zainteresowany? od razu zaznaczam ze nagród wypasionych nie będzie ale ręcznie wypisane dyplomy zapewnić mozemy (boze mam nadzieje ze nie przezemnie bo nikt tego nie przeczyta 8o )
Misjsce - Warszawa (Kiscień zgodził się wziasc na siebie trud organizacji tej imprezki)
czas 24-25 czerwiec (niestety to jedyny wolny termin na jaki zgodziła się moja żonka )
dyscypliny - targeting, rutines, whipboxing, ilosc cracków na czas i inne zabawy z batem (szczegóły do dogrania )
CEL - DOBRA ZABAWA !!!! chodzi mi głównie o to, by spotkać się z innymi , poznać ich, spędzić fajnie czas, zarazić kogos moja pasja a przy okazji zobaczyć co inni robią, co potrafia i mysle nauczyć się czegoś przy okazji
więc co o tym sadzicie?

? :?
edyta literówka