Witam
Biczyki robię od 3 lat. Głównie ze skóry, choć z nylonem też eksperymentowałem. Mam na koncie „naście„ biczyków od bull po cat. Głównie robiłem na użytek znajomego prowadzącego sprzedaż galanterii skórzanej .
Niestety mam mało zdjęć W okresie jak intensywnie dziergałem, nie miałem aparatu. Kilka moich wyrobów poniżej, sorry za jakość :special:
Najpierw wyroby z przd ok 2 lat "cat" zamówienie do sklepu BDSM ( zrobiłem ich kilkanaście zróżnicowanych wyglądem i ..ceną)

Bullwhip w niestandardowym wyplocie "szachownica" zamiast "jodełki" na życzenie odbiorcy . Bicz w trakcie naprawy widać ... objawy katowania... :frown:
zdjęcie z powyższym cat-em

główka 4 TH oplot w szachownice skóra 2 mm natural tan

Coś z ostaniej chwili wyrób na zamówienie prywatne catwhip 2 ft 8 pl 1ft rzemyki

sama rączka

Wykonuje także biczyki z linek nylonowych. Ta sztuka na użytek prywatny. Biczyk do targetingu celowo wydłużona rękojeść 4 ft 12 pl :cry: żartobliwie zwany przezemnie " paskud"

szczegóły rękojeści 4 TH w podwójnym oplocie cały bicz wykonany w jodełke..
tani wyrób do zabawy..

Specializuję się w biczach bull, ale wykonuję wszystkie typy, w zależności od zamówienia wykonuje także egzemplarze w wzornictwie two tan , elementy dekoracyjne . Miałem małą przerwe z powodu braku czasu. Jednak obecnie wracam do tematu, z tego chyba nie można sie "wyleczyć" :cheesey:
.. za jakiś czas przedstawie inne moje wyroby
pozdrawiam